Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

 

بهگزارش خبرگزاری بسیج به نقل از خبرگزاری علم و فناوری از استان گلستان ؛ دکتر محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی که در سفر سه روزه به استان گلستان به سر می برد ، ظهر روز پنجشنبه 15 شهریور در جمع خبرنگاران اظهار کرد : یکی از اولویت های اصلی ما حمایت از شرکت های دانش بنیان در راستای اقتصاد مقاومتی است و در همین رابطه صندوق نوآوری و شکوفایی و قوانین حمایت از شرکت های دانش بنیان و رفع موانع تولید در این کمیسیون مصوب شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر زاهدی افزود : بیش از 3 هزار شرکت دانش بنیان در کشور مشغول فعالیت هستند و قرار است تا پایان سال 1404 این رقم به 20 هزار شرکت برسد و قطعا تحولی علمی و عمیق در کشور ایجاد خواهد شد .

وی با اشاره به فعالیت 60 شرکت دانش بنیان در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت : از اینکه می بینم در این دانشگاه چنین تحولات علمی رخ داده ، برایم باور کردنی نیست و این دانشگاه می تواند در کشور پایلوت و الگو شناخته شود .

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان ساخت : در بازدیدی که از دانشگاهها و مراکز علمی و داشگاهی گرگان داشتیم رویکردهای خوبی را شاهد بودیم که نوید بخش اتفاقات خوبی در آینده خواهد بود .

دکتر زاهدی در ادامه با اشاره به  قانون نظام آموزش مهارتی  آن را مهم و حیاتی خواند و تاکید کرد : این قانون با هشت نوع صلاحیت حرفه‌ای و مهارتی تصویب شده که آموزش و پرورش، سازمان فنی و حرفه‌ای و بخش آموزش عالی بایستی به سمت مهارت آموزی به تحصیل کنندگان بروند .

این نماینده مجلس بیان داشت : برای ارتقاء و استخدام اعضای هیات علمی دانشگاه ها باید آیین نامه ها تغییر کنند و اشتباه است که استخدام هیات های علمی بر اساس مقالات علمی است چرا که اینگونه مقالات برای کشور تولید ثروت نمی کنند .

زاهدی با بیان اینکه  فناوری ، پژوهش و تجازی سازی می تواند موتور حوزه علم و فناوری را به حرکت در بیاورد اضافه کرد : پایگاه علمی خوبی در کشور نداریم و مسئولین چه در دولت و چه در مجلس باید در این زمینه علاوه بر انگیزه‌های معنوی، حمایت‌های مالی را انجام بدهند.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات در خصوص حواشی که اخیرا در بحث پایان نامه دکتری حسین فریدون برادر رئیس جمهور بوجود آمد گفت : پشت صحنه ورود این فرد به دانشگاه یک نوع رانتخواری و فشار سیاسی وجود دارد .

دکتر زاهدای یادآور شد : دکتر عارف رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات باید در این زمینه پاسخگو باشد و دستور دهد تا گزارش هیئت تحقیق و بررسی این کمیسیون برای اطلاع افکارعمومی منتشر شود .

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۱۸۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد

سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌الملل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در خانه نوآوری و فناوری ایران توانمندی‌های صادراتی فناوران نخبه کشورمان را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشت که سبب گشودن دریچه بزرگ صادراتی به روی دانش‌بنیان‌ها شد.

به گزارش ایسنا، امیرحسین میرآبادی اظهار کرد: طی این چند روز شاهد برگزاری مهم‌ترین و بزرگترین رویداد صادراتی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه توانمندی های صادراتی (ایران اکسپو) بودیم. هدف اصلی نمایشگاه، معرفی و نمایش آخرین دستاوردها و محصولات ایرانی برای مجموعه‌های خارجی است.

به گفته وی، این رویداد بستر و ظرفیت خوبی را برای ارائه توانمندی شرکت‌ها و صنایع ایرانی به کشورهای مختلف دنیا در قالب بازدید هیأت‌های تجاری فراهم کرده و آی‌هیت نیز به عنوان بستر اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه نقش مؤثری را ایفا کرد.

وی «نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور» را یکی از بخش های بسیار مهم در حوزه تعاملات بین‌المللی خواند و افزود: بدون شک دستاوردهای درخشان علمی کشورمان و صنعتی‌سازی این دستاوردها طی سال‌های گذشته ظرفیتی بی نظیر را برای رشد صادرات ایران فراهم کرده است. نمایشگاه اکسپو با معرفی این تولیدات و دستاوردها به بازار جهانی نقش بسزایی در جهش شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد داشت.

به گفته رئیس سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی در ایران اکسپو، شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی حضور فعالی داشتند و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به نسبت دوره‌ پیشین، رشد ۴۰ درصدی را تجربه کردند.

میرآبادی ادامه داد: در این نمایشگاه، ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با توانمندی صادراتی، دستاوردهای علمی و فناورانه خود را به نمایش گذاشتند.

وی، این رشد را تنها از منظر کمی ندانست و به رشد کیفی محصولات نیز اشاره کرد و افزود : در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو کیفیت و تنوع محصولات دانش‌بنیان ایرانی نیز تقویت چشم‌گیری داشت؛ در نمایشگاه ایران اکسپوی امسال هزار و ۵۰۰ محصول فناورانه حوزه‌های مختلف به نمایش درآمده است.

به گفته میرآبادی، این نمایشگاه علاوه بر اینکه ظرفیت و فرصت بی نظیری را به صنعتگران و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی برای معرفی خود به بازارهای هدف جهانی و مشتریان بین‌المللی کالا و خدمات آنها می‌دهد، بستر بی نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و همچنین علمی بین ایران و دیگر کشورهای جهان به شمار می آید.

پر رنگ شدن اقتصاد دانش‌بنیان در سبد اقتصاد کشور

وی ضمن اشاره به رشد سه برابری صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲، گفت: سال گذشته میزان صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان‌ دو میلیارد دلار را رد کرد که نویدبخش اتفاقات بسیار خوبی از جمله نقش آفرینی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کلان کشور است.

میرآبادی ادامه داد: هدف ما در سال ۱۴۰۳ ادامه این مسیر با قوت بیشتر است. در همین راستا موضوع حمایت از تنوع بخشی به مقاصد صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد بازارهای جدید، رفع موانع پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه صادرات و توسعه بازار بین‌الملل از جمله ظرفیت‌هایی است در دستور اقدام قرار داده‌ایم.

وی افزود: امید است در پایان سال ۱۴۰۳ شاهد رشد ۵۰ درصدی صادرات دانش‌بنیان‌ها به نسبت سال ۱۴۰۲ باشیم.

میرآبادی در بخش پایانی سخنان خود، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در تعاملات خارجی‌ را سبب ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تعاملات بین‌المللی و شناخته شدن بیشتر کشورمان به عنوان یک کشور پیشرفته فناور دانست و بیان کرد: این موضوع مورد توجه و تاکید بسیار رئیس‌جمهور اسلامی ایران هم قرار گرفت و در افتتاحیه نمایشگاه اکسپو نیز به این موضوع اشاره داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • استخدام ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا