Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رئیس فراکسیون امید درباره موضوع عضو زرتشتی شورای شهر یزد گفت: شورای نگهبان نباید قانون مورد تایید خود را تغییر دهد و اگر صلاحیت کسی برای انتخابات تأیید شد نمی‌توان حق حضور در نهادهای قدرت را از او سلب کرد. اگر اینگونه باشد که سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.
 
به گزارش خرداد از ایلنا محمدرضا عارف در جمع اعضای جامعه اسلامی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به وجود اسناد بالادستی در کشور بر ضرورت تعامل و همکاری استادان دانشگاه برای اجرایی شدن این اسناد تاکید کرد و گفت: تشکل‌های مختلف استادان دانشگاه باید نقش مهم و تأثیر گذاری در مسائل راهبردی کشور داشته باشند و می‌توانند به عنوان اتاق‌های فکر در کنار دولت و مجلس همکاری‌های موثری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
رئیس فراکسیون امید همچنین با مرور عملکرد جریان اصلاحات در دهه ۸۰، گفت: اصلاح طلبان در اکثر انتخابات‌هایی که در دهه ۸۰ برگزار شد عمدتاً پیروز نشدند البته در انتخابات سال ۸۸ هیچ جریانی پیروز نشد و بعد از آن هم به دلایل شرایط خاص کشور جریان اصلاح طلب در تنگنا و محدودیت قرار گرفت.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به بحث تقلب در انتخابات که به عنوان یکی از چالشی‌ترین موضوعات انتخابات گذشته از آن نام برده می شد اشاره کرد و گفت: در اولین حضور انتخاباتی‌ام در سال ۹۲ در دانشگاه صنعتی شریف و در جمع دانشجویان اعلام کرده‌ام که با توجه به حوادث اواخر دهه ۸۰ و هزینه های بالایی که تحمل شد و راهبردهای بزرگان نظام پرونده تقلب در انتخابات بسته خواهد شد و امیدوارم پرونده رد صلاحیت‌های سلیقه‌ای و بعضا فراقانونی هم در انتخابات‌های آینده بسته شود.
 
وی مهمترین عامل تفرقه بین جریان‌های سیاسی را منیت، خودبرتربینی، عدم توسعه سیاسی و عدم سعه صدر دانست و با بیان اینکه راهبرد جریان اصلاحات وحدت و انسجام بخشی در درون خانواده اصلاحات است،تصریح کرد: به نظر من مهمترین دستاورد جریان اصلاحات در دهه ۹۰ تشکیل شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان است و با تشکیل این شورا جریان اصلاحات ظرفیت خود را نشان داد و مردم خوب کشورمان و بویژه جوانان عزیزمان هم همراهی خود را با این رویکرد در سه انتخابات گذشته نشان دادند.
 
عارف با اشاره به انتخابات مجلس دهم و ائتلاف با حامیان دولت (اصولگرایان معتدل)، یادآور شد: صراحتاً بگویم برای شکل گیری این ائتلاف هزینه‌های زیادی را متحمل شدیم و مورد انتقادات شدید جوانان اصلاح طلب قرار گرفتیم .البته در همان زمان پیش بینی می‌کردیم که بعضی‌ها در داخل مجلس راهشان را از ما جدا کنند ولی توقع نداشتیم که کسانیکه با برند «امید» وارد مجلس شدند رودروی ما قرار بگیرند.
 
وی افزود: کسانیکه در لیست امید بودند و موفقیتشان به دلیل حضور در لیست امید بود وقتی به مجلس آمدند به بهانه آنچه آنها تندروی فراکسیون امید عنوان کردند از ما جدا شدند در حالیکه شعار اصلی ما در انتخابات و در مجلس دهم امید،آرامش و رونق اقتصادی بود و هیچگاه به دنبال تندروی نبوده‌ایم و این افراد به همین بهانه بی ربط از فراکسیون امید جدا شدند.
 
رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه برای حفظ انسجام باید از برخی خواسته‌ها عبور کنیم به عملکرد فراکسیون امید بویژه در به دست آوردن سهم قابل توجه در کمیسیون‌های تخصصی و حضور حداکثری در هیات نظارت بر انتخابات شوراها و کمیسیون ماده ۱۰ احزاب و همچنین هیات نظارت بر مطبوعات اشاره کرد و گفت:درباره تعداد اعضای فراکسیون امید که مورد سؤال بسیاری از افراد قرار گرفته است چند نکته باید مدنظر قرار بگیرد اولاً این سؤال تنها از فراکسیون امید مطرح می‌شود که اعضای ما چه تعداد هستند و از دیگر فراکسیون‌های سیاسی مجلس سوالی در این خصوص پرسیده نمی‌شود که شاید دلیل آن شعار شفافیت باشد که ما مطرح کردیم و به آن اصرار داریم.ثانیاً برخی از نمایندگان هستند که وقتی به حوزه انتخابیه‌شان می‌روند اصلاح‌طلب می‌شوند و و قتی در صحن مجلس هستند غیر امیدی.آن هم به دلیل ترس از رد صلاحیت احتمالی در انتخابات‌های آینده و برخی ملاحظات امنیتی، به همین دلیل در اعلام اعضای فراکسیون امید به خاطر رعایت حال این تعداد از نمایندگان تاخیری صورت گرفت.
 
عارف درباره موضوع عضو زرتشتی شورای شهر یزد که مورد سؤال یکی از حاضرین در جلسه بود نیز گفت:شورای نگهبان نباید قانون مورد تایید خود را تغییر دهد و اگر صلاحیت کسی برای انتخابات تأیید شد نمی‌توان حق حضور در نهادهای قدرت را از او سلب کرد. اگر اینگونه باشد که سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. باید همگان به قانون مصوب و ابلاغ شده مجلس شورای اسلامی احترام بگذاریم و خود را موظف به اجرای آن بدانیم .برای حل مشکل پیش آمده رایزنی‌های صورت گرفته است که امیدوارم به زودی این مشکل حل شود.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره مسائل مربوط به وزیر علوم نیز گفت: کاندیدای اول ما برای وزارت علوم دکتر توفیقی بود که به هر دلیل دولت ایشان را به عنوان وزیر علوم معرفی نکرد کاندیدای بعدی هم دکتر فرجی دانا بود که تلاشهایی در همین راستا انجام شد و با دولت و شخص ایشان هم مذاکراتی صورت گرفت در نهایت از دولت پیغام آمد که درباره آقای فرجی دانا پیگیری نشود در نهایت هم دولت به آقای دکتر غلامی رسیدند.
 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد:آقای دکتر غلامی در تمام جلسات حتی در کمیسیون آموزش و تحقیقات صراحتاً اعلام کرد که اصلاح طلب است و برخی از چهره‌های شاخص آموزش عالی کشور از جمله دکتر فرجی دانا و دکتر توفیقی که با دکتر غلامی همکاری داشتند، ایشان را تأیید کردند. آقای غلامی عملکرد دور اولشان در دانشگاه همدان خوب بود ولی درباره عملکرد دوره دومشان در دولت تدبیر و امید نظرات متفاوتی مطرح بود.
 
رئیس فراکسیون امید خاطرنشان کرد:در فراکسیون امید درباره وزیر پیشنهادی علوم با چالش جدی رو به رو بودیم از طرفی جنبش دانشجویی مطالباتی را مطرح می‌کردند و از طرف دیگر چهره‌های وزین آموزش عالی آقای دکتر غلامی را مورد تأیید قرار داده بودند از سوی دیگر صلاح نبود وزارت علوم بدون وزیر اداره شود با در نظر گرفتن همه جوانب رأی به وزیر پیشنهادی علوم را در اختیار اعضای فراکسیون قرار دادیم چرا که در این زمینه به اجماع نرسیدیم.البته اگر آقای دکتر غلامی رأی نمی‌آورد گزینه بعدی مطمئناً دکتر توفیقی و دکتر فرجی دانا نبودند. برچسب ها: انتقادات ، عارف ، شورای‌نگهبان ، سپنتا نیکنام

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۳۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان

حجت‌الاسلام‌ حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم که دیروز برگزار شد، با تبریک روز کارگر و معلم به این دو قشر مهم جامعه، از انتشار پاسخ خود به نامه شورای نگهبان برای ردصلاحیت در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آینده‌ای نزدیک خبر داد.   او در بخشی از اظهارات خود  از انتشار پاسخ خود به نامه شورای نگهبان برای ردصلاحیت در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: من به ایرادات شورای نگهبان پاسخ خواهم داد تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند. موارد ردصلاحیت یکی ادعای اهانت به قوه قضائیه و شورای نگهبان است و دیگری عدم ایستادگی در برابر غرب و اشکال در اجرای برجام و… این پاسخ هم به این دلیل است که باور دارم جایگاه شورای نگهبان مقدس است و این شورا شکل گرفته تا مردم اطمینان حاصل کنند قوانین تدوین‌شده خلاف موازین اسلامی و قانون اساسی نیست. اگر داوری شورای نگهبان مورد تردید قرار بگیرد، به جمهوریت و اسلامیت ما ضربه وارد خواهد شد. مجلس اقلیت، دولت اقلیت و خبرگان اقلیت به نفع کشور و نظام نیست. به همین جهت باید احساس مسئولیت کنیم، ساکت ننشینیم و مردم را به مشارکت در همه امور و پشتیبانی از نظام و کشور تشویق کنیم.   منبع: انتخاب tags # حسن روحانی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ اطلاعاتی جالب درباره زندگی انسان در کره ماه؛ از قیمت زمین تا وام مسکن در ماه! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • خود را به رویکرد امنا برای تغییر مدیریت مجلس آینده پایبند می‌دانم
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • آمادگی ۴ حزب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • سخنگوی شورای نگهبان: مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • درگیری شدید دولت و مجلس بر سر گزارش‌های مرکز پژوهش‌ها